Moto Morini Motorfietsen
  • Moto Morini Motorfietsen

Garage Pieteraerens verdeelt nu ook Moto Morini Motorfietsen!

 

Garage Pieteraerens gaat als jarenlang concessiehouder van Italiaanse automerken nu ook een nieuwe uitdaging aan!
Sinds kort zijn we immers verdeler geworden van een ander Italiaans merk: Moto Morini
Sinds de oprichting in 1937 had Moto Morini racebloed in de aders. De motoren werden gekenmerkt door een combinatie van krachtige blokken, bloedmooi Italiaans design & toegankelijkheid. Moto Morini kijkt vandaag de dag ook resoluut richting de toekomst dankzij hun revolutionaire Parallel-Twin blokken en elektrische motorisaties waarmee u binnenkort emissieloos geniet van eindeloos rijplezier.  

Garage Pieteraerens biedt vandaag de dag 2 Moto Morini modellen aan: de Seiemmezzo naked bike en de avontuurlijke X-Cape tourer. 

 

Seiemmezzo

De Moto Morini Seiemmezzo is een wendbare wegmotor die zijn rijder laagdrempelig rijplezier voorschotelt. De complexloze Seiemmezzo komt met een uitgebreide standaarduitrusting en levert heel wat waarde voor z'n relatief lage prijs. Met de Seiemmezzo nestelt Moto Morini zich terug in het rijtje van kwalitatieve, sportieve wegmotoren.


 

Meer informatie

 

X-CAPE

De Moto Morini X-Cape is een comfortabele tourer die lange afstanden vreten kinderspel maakt. Dankzij de 650cc grote Parallel-Twin, Brembo remmen en volledig aanpasbare voorvorken worden ook B-wegen een plezier om te verslinden. De X-Cape is een uitstekende all-rounder die zich dankzij een scherpe prijs en gulle standaarduitrusting tot een geduchte concurrent maakt van de gevestigde waarden in z'n segment. 

 

Meer informatie