Lambretta
  • Lambretta

Garage Pieteraerens verdeelt nu ook Lambretta Scooters!

 

Net zoals de iconische Vespa stond Lambretta in 1946 mee aan de wieg van wat we vandaag scooters noemen. Lambretta's nieuwste creatie, de Special, komt in verschillende motoruitvoeringen maar behoudt zijn lichtgewicht, vinnig DNA doorheen het hele gamma. 

 

De Special is een ideale scooter voor stadsgebruik. De korte draaicirkel en kleine frame leent zich uitstekend voor nauwe straatjes, parkeerplaatsen waar elke centimeter uitgespaard een godsgeschenk is. Ondanks het compacte frame is het zadel meer dan comfortabel en is er voldoende opbergplek te vinden. Wie op zoek is naar een uniek alternatief voor de Vespa zal de Lambretta graag zien verschijnen. De Special kan op unieke manieren geconfigureerd worden zodat zijn Italiaans DNA maximaal tot z'n recht komt. 

Naast Moto Morinni verschijnt Lambretta nu dus ook met een nieuw, opgefrist gamma aan scooters op het toneel. Als rasechte Italiaanse concessie is dit iets wat we enkel maar kunnen toejuichen. 

Plan zeker uw testrit in en ontdek waarom de Lambretta terecht het enige, echte, waardige alternatief van de Vespa genoemd wordt. 

 

 

Lambretta Scooters Garage Pieteraerens
Lambretta Special Pieteraerens