Jaarlijks verlof

Vanaf  zaterdag 15 juli gaan wij in jaarlijks verlof. Wij nemen 2 weken om even te pauzeren, om er dan volledig terug in te vliegen op maandag 31 juli. Vanaf zaterdag 12…


In de kijker
 

De nieuwe Fiat 600e

Volelektrisch, boordevol technologie met bakken charisma. 

 

De nieuwe Fiat 600e is de grotere broer van de alombekende Fiat 500. Een gloednieuw koetswerk vol nostalgie, gekoppeld aand een brilliante elektromotor zorgt voor een fluisterstille rijervaring. Ontdek de nieuwe Fiat 600e bij Garage Pieteraerens! 

Ontdek 'm! 

De nieuwe Fiat Topolino

Een (h)eerlijk vierwieler voor in de (groot)stad. Een guitige verschijning met slimme technologie.

 

Fiat doet 't hem weer! Na de Fiat 500, brengt Fiat wederom een oude bekende terug in het hedendaagse verkeer. De indertijd razend populaire Topolino was uitermate geschikt om snel van hot naar her te rijden in de kleine straten van de Italiaanse steden. Fiat brengt de Topolino terug als elektrische vierwieler. Je hebt geen rijbewijs nodig. Beetje zoals de Citroën Ami, alleen beter. 

 

Ontdek 'm!

Welkom bij

Garage Pieteraerens

Garage Pieteraerens is een erkend servicepunt van Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Lancia en Fiat professional in Geraardsbergen. We verheugen ons op uw komst!

 

De familie Pieteraerens en medewerkers

De beste service
70 jaar ervaring
Alleen herkende herstellers
Erkend servicepunt

Bedrijven & Particulieren

Waarom Pieteraerens?

Alleen herkende herstellers die uw voertuig door en door kennen, kunnen ervoor zorgen dat uw voertuig na een onderhoudsbeurt of herstelling weer aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet als op het ogenblik dat hij de fabriek verliet.

 

Reeds 70 jaar heeft garage Pieteraerens slechts 1 doel voor ogen: onze klanten een optimale service bieden. Dit doen wij door samen te werken met een team dat beschikt over de nodige knowhow en dat de technische innovaties op de voet volgt.