Tijdelijke Sluiting

Geldig tot 4 april 2020

Tijdelijke Sluiting


Beste,

 

Om zowel al onze klanten, medewerkers, alsook familie te beschermen en verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden, hebben wij de beslissing genomen onze garage tijdelijk te sluiten tot nader order.

 

Onze showroom en werkplaats zijn gesloten. Afspraken die werden gemaakt voor carrosserie, werkplaats of verkoop gaan bijgevolg niet door. Wagens die momenteel nog aanwezig zijn in onze werkplaats worden afgewerkt, eenmaal deze zijn afgewerkt wordt de klant gecontacteerd. Klanten die afspraken hadden worden telefonisch gecontacteerd, zodat de afspraken kunnen worden herlegd.  Voor zeer dringende depannages kan u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 054/41/26/16.

In geval er zich problemen voordoen met nieuwe wagens of met wagens die beschikken over een Maximum care (= garantieverlenging) en het afgelopen jaar bij ons op onderhoud zijn geweest, kan u steeds beroep doen op gratis pechbijstand van Fiat assistance, Alfa Romeo assistance, Jeep assistance en Abarth assistance, bereikbaar op het nummer 0800 55 111.

 

Draag zorg van elkaar.

Wij danken u alvast voor uw begrip.

 

De familie Pieteraerens en haar team.